Collagen fra Vild Nord

Vild Nord Marine Collagen kommer fra vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav. Collagenpulver fra Vild Nord består af råvarer der udelukkende er økologiske eller vildthøstet, -fanget og -plukket i det nordlige Atlanterhav og de NORDISKE skove. Dette betyder, at råvarerne vokser på naturens egne præmisser og samtidigt bevarer et særligt højt næringsindhold. Derfor kan du med god samvittighed vælge alle Vild Nord collagen produkter. De fået bl.a. med vildthøstet tang, håndplukkede vilde bær og økologisk dansk grønkål.

Når du vælger et produkt fra Vild Nord, vælger du et DANSK produceret, kvalitetssikret og bæredygtigt produkt, hvor sundhed og skønhed på skånsom vis er sat højest og dyrevelfærd og omtanke for miljøet er en forudsætning.

I alle 7 varianter får du samme mængde og kvalitet af vores marine collagen, som kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og fine linjer, øge fugten i huden samt forbedre hudens elasticitet og fasthed.

Vild Nord har tre rene og smagsneutrale varianter, som du kan bruge i alt fra vand til kaffe og smoothies. Derudover er der fire collagenblandinger, som giver dig din daglige mængde collagen sammen med et tilskud af håndplukkede vildtvoksende bær eller økologisk kål. Bærvarianterne har en lille smule naturlig smag, mens grønkålen smager af grønkål. De kan alle bruges i alt fra vand til juice og skyr, hvor de giver utroligt smukke farver. Alle varianter kan opløses ved omrøring i væske.

Alle Vild Nords produkter er så rene som muligt. Derfor har Vild Nord valgt ikke at tilsætte sødemidler eller andre smagsforstærkere i nogen af varianter. Det betyder at opfattelsen af smagen kan variere, både fra person til person, men også fra produktion til produktion. Langt de flest finder Vild Nords rene varianter helt smagsneutrale, men har du en meget fin smagssans, kan du med fordel prøve vores collagenblandinger med bær.

I 6 ud af 7 varianter har Vild Nord tilført smagsneutralt acerola bær, da de er en kilde til vitamin C, som bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud og knogler. I GOLD varianter har Vild Nord desuden tilført mikro indkapslet tang, der indeholder jod, som ligeledes bidrager til vedligeholdelsen af en normal hud.

Alle produkterne kan købes på Booking/Priser – Vælg en ydelse og klik på Vild Nord – Collagen. Klik her

COLLAGEN CLEAN PROTEIN – Plejer din hud og krop indefra

Collagen Clean Protein, som er Vild Nord helt rene variant, der alene består af marine collagen fra vildtfanget torsk. Clean Protein har et højt indhold af protein, der bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, øget muskelmasse og vedligeholdelse heraf.  Den er til dig, der ønsker det helt ‘rene’ produkt, der plejer din hud og krop indefra. 

COLLAGEN C+ – Øger fugten i huden

Collagen C+ indeholder marine collagen tilført vitamin C. Den er til dig, der ikke er sikker på at få nok vitamin C igennem kosten eller kosttilskud. Vitamin C bidrager til normal dannelse af collagen og har betydning for normalt fungerende hud, knogler, blodklar og brusk.

COLLAGEN GOLD – Mindsker synligheden af fine linjer og rynker

Collagen Gold indeholder marine collagen tilført vitamin C og tang. Tang har et naturligt indhold af jod, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner, der regulerer stofskiftet. Vitamin C bidrager til at beskytte celler imod oxidativt stress. Det er til dig, der ønsker maksimal optagelse af collagen og ønsker at give din hud en skønhedsbehandling indefra. 

COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Forebygger hudens aldring

Collagen Beauty Remedy er en unik blanding af marine collagen tilført vitamin C fra Acerola bær, vildthøstet tang og en blanding af håndplukkede og dehydrerede blåbær, aronia og solbær. Vitamin C beskytter cellerne imod oxidativt stress og bidrager til dannelsen af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Tang har et naturligt indhold af jod, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner, som regulerer stofskiftet. Beauty Remedy er et godt valg, hvis du søger en marine collagenblanding af god kvalitet til din hud og samtidigt søger en marine collagen med en smule naturlig smag.

COLLAGEN GREEN BOOST – Øger fugten i huden

Collagen Green Boost er en unik blanding af marine collagen tilført vitamin C fra Acerola bær, vildthøstet tang og økologisk, frysetørret grønkål. Green Boost har en tydelig smag af grønkål og er et godt valg for dig, der gerne vil have et daglig tilskud af collagen og kål til en varieret og sund livsstil.

COLLAGEN YELLOW BLAST – Øger fugten i huden

Collagen Yellow Blast indeholder marine collagen tilført vitamin C fra Acerola bær og en bærblanding af håndplukkede havtorn, hyben og multebær.

Yellow Berriess får den mest delikate lysegule farve i vand, skyr og yoghurt og smager let syrligt af bær. Varianten er også et godt valg, hvis du tager din collagen i vand.

COLLAGEN RED BERRIES – Øger fugten i huden

Collagen Red Berries indeholder marine collagen tilført vitamin C fra Acerola bær og en bærblanding af håndplukkede og dehydrere tranebær, tyttebær og ribs.

Collagen Red Berries får den mest delikate lyserøde farve i vand, skyr og yoghurt og smager let syrligt af bær. Red Berries er også et super godt valg, hvis du tager din collagen i vand.

Kvaliteten af marine collagen og tang er varmebestandig og kan derfor bruges i både kolde og varme drikke, samt ved bagning uden at miste nogen effekt. Læs mere her om hvordan du kan bruger collagen i opskrifter mm. Klik her