Sygdom

Hvis vi behandler årsagen til sygdomme i stedet for at behandle symptomerne, hvordan ville vores liv så se ud? Jo hårdere, du er ved dig selv psykisk, jo mere vil kroppen begynde at få fysiske symptomer. Når du øger din selvforståelse og indsigt i dit liv, vil du se sygdommes budskab anderledes. Din smerte er ikke altid tegn på, at der er noget galt. Det kan også være, at der er en healingsproces i gang, og at din krop har brug for at komme sig over på en psykologisk belastning.

Når dine tanker og din bevidsthed kommer ud for smerte, kommer der også energi, og derved er du i gang med at heale dig selv. Når vi er raske, tænker vi ikke så meget på hvordan vi lever vores liv. Det er sygdommen der får os til at stoppe op. På den måde bliver vi bedre til at se på os selv, fordi vi vil være raske.

Her får vi muligheden for at reflektere over vores liv, og hvordan vi lever det. Alle mennesker har noget, de skal lære i dette liv. Måske skal vi lære at bede andre om hjælp, eller lære at have tålmodighed. Hvis vi har konstant indre konflikt mellem følelser og fornuft, så svækkes energien mellem hoved og krop og derved kan der opstå sygdomme, som kan blive ødelæggende for dig, så husk at stoppe op og se på dit liv i tide.