Stresshåndtering & -behandling

Hvis du rammes af stress, kan det være alvorligt og ødelæggende og have store konsekvenser i dit liv.

Stress kommer til udtryk ved fysiske påvirkninger såsom åndedrætsbesvær, ondt i kroppen, hovedpine, træthed og lyd-/lysfølsomhed. De psykiske tegn på stress kan være glemsomhed, tankemylder, angst, bekymringer og følelsen af at være to skridt bagud. De adfærdsmæssige tegn på stress kan være dårligt humør, let til surhed/vrede, trang til at kontrollere andre og behov for hele tiden at have styr på, hvad der forgår.

For at arbejde med stresssymptomer er det vigtig, at du finder frem til deres årsag og erkender, at du er stressramt. Dette kan imidlertid være svært, da stressramte ofte oplever, det sker gradvist, at de mister overblikket i deres liv. De første symptomer kan fx være hovedpine, hjertebanken eller ondt i kroppen, som viser sig før og efter belastende situationer. Stresssymptomer er individuelle og opleves forskelligt, men fælles for alle er, at de kan behandles, men skal du blive fri for stress, skal der skabes et rum for refleksion.

I et stressforløb hos Mind & Body laver vi sammen en scanning af dine livsområder. Jeg afdækker mulige årsager til dine stress-symptomer og arbejder med, hvordan du kan mindske din stress, både her og nu, men også i fremtiden.

Du vil blive stresstestet over hele perioden for at måle din fremgang. Hvis du ønsker det, kan behandlingen kombineres med Bachs Blomsterterapi og aromaterapi fra Altearah Bio samt meditation.

Jeg anbefaler et helhedsorienteret forløb i en kombination mellem samtaleterapi og healingsmassage (120 min. over 5 gange).

Bestil en tid her