Om Mette

Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, hvilket vil sige, at jeg arbejder med det hele menneske, både krop, sind, ånd og samspillet herimellem. Jeg har en terapeutisk tilgang til mit arbejde som alternativ behandler, hvorfor der i alle mine behandlinger indgår samtaleterapi – dog i det omfang klienten har brug for.

Min interesse for aromaterapi stemmer fra min første uddannelse som gartner og er en vigtig del af mit liv og arbejde i Mind & Body. Det at se naturen, men også at bruge dens helbredende egenskaber, skaber mening og balancen for mig.

Jeg har en professionsbachelor som pædagog og lang erfaring i arbejde med børn og unge med dianoser. Det giver mig stor glæde og personlig tilfredsstillelse at arbejde med børnene, møde dem i deres udfordringer og bidrage til en positiv udvikling.

Som alternativ behandler er jeg uddannet healingsmassør og samtaleterapeut fra kursuscenteret Kilden. Mine specialer har været coaching, NLP, yoga og intuition. Jeg er efteruddannet i stresshåndtering og -behandling samt angsthåndtering og -behandling. Jeg er også uddannet inden for Altearah Bio’s behandlingssystem samt Dr. Bachs Blomsterremedier og er Bach-terapeut (uddannet af Susanne Løfgren).

Min uddannelsesmæssige baggrund har givet mig et dybdegående kendskab til healingsmassage, healing, samtaleterapi, anatomi, fysiologi og psykologi m.m., hvorfor jeg kan favne bredt i mine behandlinger.

Jeg er medlem af Foreningen af Healingsterapeuter og er også registreret alternativ behandler efter sundhedsstyrelsens regler.