NADA

NADA er en non-verbal metode (øreakupunktur) med fokus på recovery/genopretning og fremmer  din personlige udvikling. Formålet med NADA-metoden er at øge effekten af den anden primære behandling som finder sted. Metoden bygger på traditionel kinesisk medicin (TCM), hvor akupunkturpunkterne balancerer organer, som regulerer både din krop og dit sind. NADA er et redskab, der skaber kontakt til vores eget selvberoligende system og hjælper os til at ændre vaner.

NADA skaber grundlag for refleksion og gør os bevidste om vores livsførelse.

NADA er ikke rettet mod særlige diagnoser, men kan bruges i alle situationer, hvor en person har brug for stabilitet, bedre stress-håndtering, vrede, søvnproblemer, rastløshed, fokus, bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner. Metoden kan bruges til afhængighed af alle typer, alkohol abstinenser, rygning og sukkertrang mm. I mange tilfælde har metoden hjulpet mennesker med dianoser som angst, depression, stress, PTSD, ADHD, OCD og spiseforstyrrelser mm.

Du kan modtage NADA i et åbent gruppeforløb (NADA café) som du kan tilmelde dig under events eller som enkel behandling. NADA café finder sted i mit behandlerrum, hvor I vil være max 6 personer.

Så kom og vær med til at hjælpe dit stressniveau i bedre balance og genfind dig selv. Jeg vil glæde mig til at give dig NADA.

Bestil en tid her