Japansk Lifting

Japansk Cosmo Lifting, en unik behandling der skaber balance i sind og krop.

Japansk Cosmo Lifting er en unik metode som stammer fra Japan og ifølge Japansk tradition, er skønhed et spejl af den indre “balance” mellem sind og krop. Den Japanske Cosmo Lifting er designet, til at bevare og genopbygge denne balance, for at forbedre sundheden og forebygge sygdomme og samtidig få dig til at se fantastisk ud.

Japansk Cosmo Lifting er primært til behandling af rynker og Lifting betyder at løfte op. Formålet var,- og er stadig, at tilbyde velvære, harmoni og opretholde energi og skønhed. Men denne behandling er også forbundet med dine meridianbaner, alle dine organer samt lymfesystemet i hele kroppen.

Ansigtbehandlingen har en udrensende effekt på din krop og dit sind. De terapeutiske teknikker jeg udfører i dit ansigt, hjælper dig til at opretholde din fysisk og mentale balance. Under behandlingen vil jeg arbejde med forskellige ansigtspunkter, som er kendt fra akupunktur og zoneterapi.

Japansk Cosmo Lifting forbedrer hudens naturlige aldringsprocesser og forbedrer din huds hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals. Behandlingen reducerer dine rynker og manglende glød. Japansk Cosmo Lifting er en “naturlig ansigtsløftning”, uden kirurgi, uden smerte og ar. Den er velegnet til alle hudtyper: normal, tør, blandet og fedtet.

Japansk Cosmo Lifting gives som enkel behandling og som forløb. Forløb henvender sig til dig der gerne vil gøre noget ekstra for dit ansigt, det kan fx være du har poser under øjnene eller rynker du gerne vil have minsket. Mange bruger også japansk Cosmo Lifting til ansigt spændinger fx kæbespændinger samt at arbejde med at mindsker ens stress nivuet

I behandlingen bruger jeg de skønne produkter fra Altearah Bio, som du også kan købe med hjem til hjemmebehandling. LÆS MERE HER. Link til Altearahs side.

Du kan vælge mellem disse behandlinger:

  • 45 min. Kun Japansk Cosmo Lifting.
  • 60 min. I denne behandling får du lagt en dybderensende maske, lermaske eller Spirulinamaske først og derefter liftingen.
  • 75 min. I denne behandling vil du starte med maske og vil også afslutte med maske. Her vil du kunne vælge mellem 5 forskellige mineralmasker som alle støtter din hud i bedre proces. Det kan fx være du har tørhed på øjnelåg, hævelser i ansigt, trist/mat hud, fedtet hud, mørke rander under øjnene eller akne.
  • 90 min. Anti-stress behandling. Denne behandling er en kombination af teknikker fra Japansk Cosmo Lifting, Healingsmassage, Aromaterapi, saltscrub og maske. Jeg kan varmt anbefale den til dig som skal helt ned i tempo. Du vil både få massage af mave, hænder og fødder.
  • I alle behandlinger kan du tilkøbe tillægsbehandlinger som bliver udført med krystalterapi i form af Spoon-Stone og Ball Lifting. Disse værktøjer bruger jeg til at stramme og løfte huden op i halsområet, mund, kind, næse, øjne og pande. Slutteligt vil jeg stimuler de akupressur punkter som passer til det valgte område der er blevet behandlet.

I alle behandlingerne vil du få tilbudt at vælge mellem 3 forskellige serumer fra Altearah bio, ud fra din hudtype. Serumerne bidrager til at reducere ar, overfladerynker, brune pletter, solskader og akne i huden mm. Sluttelig gives en let massage med sten af bjergkrystal. Stenene virker beroligende og lindrer/mindsker stress og spændinger. Herefter får du lagt øjencreme og ansigtscreme.

Jeg er uddannet hos Lone Sorensen, som har skabt den originale metode af Japansk Cosmo Lifting i Danmark. Du er velkommen til at ringe til mig, hvis du er i tvivl om hvilken en af de 4 behandlinger du skal vælge eller om hvilke forløb der vil passe til dig.

Jeg vil glæde mig til at behandle dig.

Bestil en tid her