Healing

Healing handler om, at kroppen har sit eget energisystem, hvor kroppen gennemstrømmes af en livsenergi Prana, som cirkulerer i bestemte baner eller strømme. Det vigtige er, at denne energi får lov til at bevæge sig frit, da det medvirker til fysisk og psykisk velbefindende. Grundlæggende tilfører healing din krop og dit sind ny energi. Opstår der ubalancer i energisystemet (fx via negative tanker, følelser eller oplevelser fra gamle begiveheder/traumer), kan det vise sig som svagheder eller blokeringer i kroppen. En blokering kan fx mærkes som vedvarende kulde eller smerte et bestemt sted.

I behandlingen mærker jeg mig frem til blokeringerne og arbejder herefter på at øge balancen i dit energisystemet. Jeg arbejder med healing ved fysisk og tankemæssig berøring, ligesom jeg anvender min intuition. Virkningen af healing kan opleves på mange forskellige måder og vil være forskellig fra person til person.  Det kan være en følelse af varme eller kulde, trang til at sove, snurren i kroppen fx lethed eller tyngde i fx hovedet. Healing kan også mindske træthed eller angst i forbindelse med alvorlig sygdom som fx kræft, stress, kroniske smerter og fibromyalgi.

Formålet med healing er, at du skaber en større selvindsigt og bliver bedre til at mærke dig selv både følelsesmæssigt, tankemæssigt og kropsligt. Herved opnår du mulighed for at håndtere dine følelser og tanker bedre i fremtiden.

Bestil en tid her