Mind & Body for børn

Børn, der får massage, får ofte en oplevelse af at blive set og bekræftet på en ny måde. De får øget deres kropsbevidsthed og mulighed for mere afslapning og ro i krop og sind.

Når jeg arbejder med børnemassage, medvirker det ofte til, at barnet oplever færre frustrationer og mere ro, bliver mere tolerant, mere sikker på sig selv og føler større velbefindende.

Når dit barn er til massage hos mig, kan han/hun enten lytte til rolig musik. Som forældre kan du vælge at være i rummet og observere massage tekniker mm eller bare nyde en kop the.

Gennem tiden har jeg arbejdet med børn med dianoser som autisme, ADHD, angst, skizofreni, OCD og tilknytningsproblematikker. Det er en fordel at du oplyser, hvis der er specifikke problematikker, når du booker behandlinger til dit barn.

Jeg anbefaler healingsmassage på 30 min.  Foruden healingsmassage er også Bach Blomsterterapi og meditation effektive behandlingsmetoder børn. Du kan finde meditation for børn under ”Events” i mit bookingsystem.

Jeg ser frem til at møde jer.

Bestil en tid her