Aromaterapi hos Mind & Body

I starten af en behandling (primært healingsmassage) hos Hos Mind & Body bliver du præsenteret for et farvekort, der består af 14 farver, som er knyttet til hver deres duft. Hver farve/duft har sine særlige fordele og særlige psykisk tilknytning til krop og sind, ud fra blandingen af de æteriske olier.

Den farve du vælger, viser hvilken duft, der passer til dig og vil derfor give dig mulighed for at komme dybere ned i din personlige proces som led i at skabe balance i krop og sind.

Valg af farver
For hver healingsmassage vælger 4 farver/dufte.

Den første er ”dagens farve”, som repræsenterer dit øjeblikkelige behov og den energi, du har brug for for at rumme dig selv og falde til ro.

Den anden farve repræsenterer et mere grundlæggende problem.

Den tredje farve øger virkningen af farve 2, så dén bedre kan komme ind og arbejde med dit grundlæggende problem.

Den fjerde farve repræsenterer næste trin i dit liv, den energi eller dét potentiale, du har for at udvikle dig i forhold til dit grundlæggende problem.

Hvordan oplever du duftene, der knytter sig til farverne, du valgte?

  1. Hvis du opfatter en farves duft behagelig, kan det tyde på, at dine problemer, inden for dét farven repræsenterer, er af overfladisk karakter.
  2. Synes duften umiddelbart lidt hårdere og ikke særlig behagelig, men kan ændre sig, tyder det på en lidt mere omfattende ubalance i forbindelse problematikker knyttet til duften/farven.
  3. Afviser du duften, fordi duften overhovedet ikke appellerer til dig, kan ubalancen/problemet  være dybere eller kronisk.

Hver farve/duft bringer sin egen særlige fordel, som tiltrækker dine følelser, giver velvære for både krop og sind og behandler i sig selv. Vælg din farve og lyt til dine følelser, de er afgørende for dit velbefindende.

Bestil en tid her