Aromaterapi hos Mind&Body

Hos Mind&Body bliver du præsenteret for et farvekort, der består af 14 farver. Altearahs 14 farver er knyttet til hver deres duft. Hver farve har sine særlige fordele og hver farve symboliser en psykisk tilknytning til krop og sjæl, ud fra blandingen af de æteriske olier.

Den farve du vælger, viser hvilken duft, der passer til dig og vil derfor give dig mulighed for at komme dybere ned i din proces og skabe balance i krop, sind og sjæl.

Valg af farver
Den første farve du vælger, repræsenterer dit øjeblikkelige behov, altså den energi du har brug for, for at rumme dig selv og falde til ro. Det er dagens farve.

Den anden farve, du skal vælge, repræsenterer energiforbruget, altså dit aktuelle behov eller for et grundlæggende problem.

Den tredje farve gør det lettere at indføre 2. farve, hvis det er vanskeligt at få adgang til det.

Den fjerde farve repræsenterer det næste trin i dit liv, den energi eller potentiale, som du vil “kontakte” på grund af ubalancen i 2. farve.

  1. Hvordan oplever du duften?
    Hvis du opfatter duften behagelig, er behovet momentant.
  2. Er duften umiddelbart lidt hård og ikke særlig behagelig, men kan ændre sig, tyder det på ubalance i forbindelse med de seneste begivenheder.
  3. Afviser du duften, fordi duften overhovedet ikke appellerer til dig, tyder det på, at ubalancen er dyb/kronisk.

Hver farve bringer sin egen særlige fordel, en behandling i sig selv, der tiltrækker dine følelser, giver velfærd for både krop og sind.
Vælg din farve og lyt til dine følelser, de er afgørende for dit velbefindende.