Aromaterapi hos Mind & Body

Altearah Bio’s koncept er baseret på 14 farvekombinationer for kropsprodukterne.
Hver farve repræsenterer en forskellig følelse/emotion/tilstand.
De 3 niveauer:
1. Niveau: De fem hovedfarver, svarer til de fem væsentlige følelser i livet.
2. Niveau: De fem happinessfarver.
3. Niveau: De fire playfarver.

Niveau 1 – Introduktion til de 5 hovedfarver:
Smaragd – Ilt
Denne farveduft får os til at frigive frygt og spændinger, at give slip på blokerede følelser og åbne vores lunger for et nyt åndedrag. Når vi forbindes gennem iltning, opnår vi en dyb rensning, der frigør stillestående energier og gendanner en re-centreret frihed. Smaragd presser os til at finde vores plads i verden, at være selvbevidst og opmærksom på vores grænser og rum.

Royal Purple – Energi
Denne farveduft ansporer os til at ernære os selv, til at forbinde os med vores vitale energi og genoplade vores batterier. Når vi bruger denne energi, vender vi os mod berigelse og føler os stærkere i os selv, vi er mere opfyldt og engagerede i livet. Royal Purple gendanner vores bånd til vores rødder for at leve livet med større vitalitet og glæde.

Hvid – Renhed
Denne farveduft hjælper os med at rense for de fysiske, intellektuelle eller relationelle toksiner, der følger med de daglige trængsler i livet. Når vi afgiver og frisker os op i denne energi, føler vi os boostet af bevidsthed, der tydeliggør, beskytter og bevarer os. Hvid regenererer os for at muliggøre healing og renser sind og krop.

Orange – Kreativitet
Denne farveduft inspirerer os til at opdage os selv, vores følsomhed og vores medfødte kreativitet. Når vi nærer os med denne feminine og meget kraftfulde Yin-energi, oplever vi indre styrke og selvtillid. Orange fremmer vores moderlige energi, som beriger os og hjælper os med at føle os opfyldt. Så hvis du føler dig blokeret eller frakoblet, er det denne farveduft du skal arbejde med.

Turkis – Sindsro
Denne farveduft beroliger os fra hyperaktivitet for at give slip og vende de sider i vores liv, der skal drejes. Når vi frigiver os til dybt at føle denne energi, udvikler vi en beroligende følelse af opmærksomhed og kommunikation. Turkis transporterer os til vores eget sted af sindsro, får os til at føle os befriet og finde ro.

Behandling:
Ved behandlingen med én af disse 5 hovedfarver får du en grundlæggende behandling og optimal integration af grundfarven som fungerer som anker. Disse 5 “hjørnesten” er kraftige, og deres funktion er at genoplade, skabe balance og skabe kontakt med krop og sind.
Farveprøvekortene præsenteres for dig (du kan lukke dine øjne for at føle energien i kortene), derefter vælger du det kort som du tiltrækkes af.
Den valgte farve er til behandlingen:
1. Aroma ritual (duft i hænderne og indånding). Her fortæller du hvad, du oplever det kan være om smerter eller mere specifikke psykiske tilstande.
2. Behandling/ massage ud fra samtale.
3. Afsluttende spray med parfumen/ eller aroma ritual.


Niveau 2
Introduktion til de resterende 9 farver. Det er her den positive ændring foregår.
Valget af hovedfarven fører automatisk til en happinessfarver:
• Smaragd til Lys Grøn
• Royal Purple til Rød
• Hvid til Indigo
• Orange til Guld
• Turkis til Blå

Play color:
Efter valg af hovedfarve, og herved også happinessfarver, udpeger du (stadig med lukkede øjne) på farvekort 1 af de 4 play farver. Den valgte farve svarer til en kropsdel eller et organ.
• Gul => solar plexus og lever
• Pink => hjerte
• Lilla => krone chakra/issen
• Sølv => hele kroppen

Behandling:
Først den valgte hovedfarve, derefter lykkefarven og sluttelig playfarven.
• Hovedfarve => bruges til massage af bagsiden af kroppen.
• Lykke => massage på forsiden af kroppen.
• Play => på den kropsdel den er relateret til eller dér hvor du selv har angivet et “problem/smerte”.

Hver farveduft har sine særlige fordele og særlige psykiske tilknytning til krop og sind, ud fra blandingen af de æteriske olier. Den farve du vælger, viser hvilken duft, der passer til dig og vil derfor give dig mulighed for at komme dybere ned i din personlige proces som led i at skabe balance i krop og sind.

Bestil en tid her