Altearah Bio

Hos Mind & Body bruger vi det franske produkt Altearah Bio, som blev skabt i 1995 af Daniel Briez. Altearah Bio er rene økologiske produkter, som skaber velvære og balance. Olierne bruges i healingsmassagen, hvor der fokuseres på at skabe balance og harmoni. Altearah Bio har skabt 14 forskellige dufte, som du vælger ud fra farve. Alle dufte arbejder sammen med det fysiske og det psykologiske. Altearah Bio er udviklet til brug i kropsbehandlinger samt til hjemmebehandling.

Altearah Bio parfume
Altearah parfume er naturlige dufte og kan indåndes flere gange om dagen i et velværeritual. Den nemme handling gør, at det er et produkt, der kan bruges hvor som helst og når som helst.

Sådan bruger du parfumen:

Spray håndfladerne 2 eller 3 gang e, gnid dem sammen, så alkoholen fordamper, og hold derefter hænderne foran dit ansigt og træk vejret dybt 3 gange med lukkede øjne, eller spray let hulen i din nakke for at give en bestemt farve til din dag.

Altearah olie
Anvend Altearah face and body oile på hele kroppen. Det frigører de gavnlige virkninger fra de æteriske olier. Oliens tekstur og de ingredienser, der anvendes i den, holder huden fugtig hele dagen og nærer, reparerer og blødgør din hud. Du kan bruge olien morgen og aften på hele kroppen, eventuelt efter et bad.

Ved massage fremmer olien den psykologiske effekt og styrker cirkulationen i blod, lymfer og nervebaner. Olien løsner spændinger fysisk og psykisk og øger livskraften.

De 14 face and body oiler består af olien fra sesamfrø og abrikoskernelolie som grundolie og derefter er de 14 olier sammensat af 45 forskellige æteriske olier, hvorfra de får deres specielle egenskaber.

Altearah scrub
Altearah scrub er fremstillet af himalayasalt og æteriske olier. Scruben giver fugt, plejer og renser huden i dybten. Scruben eliminerer døde hudceller, reducerer urenheder, stimulerer blodcirkulationen og efterlader huden glat, fugtig og meget blød.

Brug scruben i ansigtet og på kroppen 1-2 gange om ugen ved afslutningen af et bad. Fås i Royal purple, orange, smaragd, turkis og hvid.

Farvernes betydning:

Royal purple – Energi
Rød – vitalitet
Orange – kreativitet
Guld – Tillid
Gul – Glæde
Grøn – Friskhed
Smaragd – Ilt

Turkis – Sindsro
Lyserød – Ømhed
Blå – fred
Indigo – klarhed
Violet – Balance
Hvid – Renhed
Silver – Reparation
Advarsel: Alle dufte og udtræk af planter kan give allergiske reaktioner. Bør ikke brugers af gravide og ammende kvinder eller børn under 36 måneder.