Altearah Bio

Hos Mind & Body bruger jeg det franske produkt Altearah Bio, som blev skabt i 1995 af Daniel Briez. Altearah Bio består af rene økologiske produkter (æteriske olier), som skaber velvære og balance via deres duft.

Altearah Bio består af 14 forskellige dufte og 7 ansigtsprodukter som hver er forbundet med en bestemt farve. Hvilken farveduft du behandles med afhænger af, hvilken farve du tiltrækkes af og vælger. Alle dufte indgår som en del af behandlingen på både det fysiske og det psykiske plan. Altearah Bio er udviklet til brug i kropsbehandlinger på klinikker samt til efterfølgende hjemmebrug.

Farveduft kan bruges enkelvis eller i kombination med hinanden. Udfra om du ønsker kropsolie, scrub, parfume eller ansigtsprodukter.

Altearah Bio parfume

Altearah parfume består af økologiske æteriske olier, der både kan anvendes som traditionel parfume, til at sprøjte på huden og kan indåndes aromatisk flere gange om dagen i et velværeritual.

Sådan bruger du parfumen i velværeritualet:
Spray håndfladerne 2 eller 3 gange, gnid dem sammen, så alkoholen fordamper, hold derefter hænderne op foran dit ansigt og træk vejret dybt 3 gange med lukkede øjne.

Denne nemme handling gør, at det er et produkt, der kan bruges hvor som helst og når som helst og beriger dig med en bestemt farve (stemning) til din dag.

Altearah olie

Altearah face and body olie kan anvendes på hele eller dele af kroppen morgen og aften – gerne efter et bad. Det frigører de gavnlige virkninger fra de æteriske olier. Oliens tekstur og de ingredienser, der anvendes i den, holder huden fugtig hele dagen og nærer, reparerer og blødgør din hud (kan erstatte en ansigtscreme/bodylotion).

Ved massage fremmer olien den psykologiske effekt og styrker cirkulationen i blod, lymfer og nervebaner. Grundolien i alle 14 face and body oiler er sesamfrø- og abrikoskerneolie. Herudover er de 14 dufte sammensat af 45 forskellige æteriske olier, hvorfra de får deres specielle egenskaber.

Altearah scrub

Altearah scrub er fremstillet af himalayasalt og æteriske olier. Scruben giver fugt, plejer og renser huden i dybten. Scruben fjerner døde hudceller, reducerer urenheder, stimulerer blodcirkulationen og efterlader huden glat, fugtig og dejlig blød.

Du kan bruge scruben i ansigtet og på kroppen 1-2 gange om ugen ved afslutningen af et bad. Den fås i Royal Purple, Orange, Smaragd, Turkis og Hvid.

Radiance Mask & Scrub til alle hudtyper

Denne mask & scrub kan anvendes som et alternativ til saltscrub ift. følsom hud i ansigtet. Den er fortryllende af naturligt orange vand og abrikoskernepulver som skaber øjeblikkeligt en strålende hudfarve og er perfekt til dine porer. Den hjælper for mere struktureret hud og reducerede dine rynker. Du påføre masken i dit ansigt, hvor din hud er ren og tør. Derefter lader du den sidde 5 til 10 minutter. Fugt dine hænderne og masser huden med cirkulære bevægelser og skyl grundigt med rent vand.

Masken efterlader dit ansigt glat, opstrammet og dejlig blødt. Bruges ca. 1-2 gange om ugen.

Neutral olie:

Kan bruges på krop, ansigt og i håret. Den er velgenet til alle hudtyper, god til babyer og alle der ønsker en god neutral olie, fx til skæg.
Olien består af:
  • Moringa som har en anti-inflammatorisk egenskab.
  • Tamanu som oftes bruges til hud, hudproblemer og hårpleje.
  • Baobab er fugtgivende og rig på D, E, F og A vitamin og genopbygger og styrker huden.
  • Calendula er antiseptisk.
  • Rosmarin til behandling af hud og hår.
  • Solsikke, sesam og abrikoskerneolie.
Ansigtssortiment:

Altearah Bio’s ansigtssortiment består af 100% aktive produkter oprettet med:
  • Neuro-aktive ingredienser.
  • Superingredienser: planteekstrakter (såsom aloe vera, gurkemeje, spirulina og granatæble) der indeholder en lang række aktive molekyler: vitaminer, sporstoffer, antioxidanter, hydratiseringsmidler, essentielle fedtsyrer og voksarter.
  • Vegetabilske olier, blomstervand og frugtvand, der virker på synlige tegn på aldring, hud ubalance, fibro-aldring og neuro-aging. Denne innovative produktlinje blev skabt til at imødekomme alle hudtyper, aldre og køn.


Farvernes betydning:

Royal purple – Energi
Rød – vitalitet
Orange – kreativitet
Guld – Tillid
Gul – Glæde
Grøn – Friskhed
Smaragd – Ilt
Turkis – Sindsro
Lyserød – Ømhed
Blå – fred
Indigo – klarhed
Violet – Balance
Hvid – Renhed
Silver – Reparation
 

 

Advarsel: Altearah Bio skriver på samtlige af deres produkter, at “alle dufte og udtræk af planter kan give allergiske reaktioner og ikke bør brugers af gravide og ammende kvinder eller børn under 36 måneder”.

Hvad er aromaterapi

Aromaterapi er over 5000 år gammelt og bruges til at afhjælpe alt fra fysisk og psykisk sygdom til at fremme forskellige stemninger. Aromaterapi er en metode til stimulering af krop og sind ved hjælp af naturlige, rene, æteriske olier. Aromaterapi benyttes eksempelvis ved aromaterapi-massage, i aroma-bad, aroma-lamper, saunagus (aroma-terapi i sauna), samt til inhalation.

Gennem vores lugtesans påvirker de æteriske olier dele af vores hjerne, især det limbiske system, som er et af bevidsthedens mest primitive områder. De æteriske olier kan påvirke dybe sider af psyken og dermed både afslappe krop og sind.

Ved påføring af æteriske olier under massage forstærkes massagens psykologiske effekt kva aromaerne. Massage styrker cirkulationen i blod, lymfe, nervebaner og løsner spændinger.

Den terapeutiske berøring giver samtidig mulighed for en forøgelse af det følelsesmæssige velbefindende.

Når du bruger aromaterapi, hjælper du dit sind og din krop til selvregulering, og kan derved komme bedre i balance. De æteriske olier vil arbejde på celleplan og derved øge den positive forandring.